Политика на поверителност - Код: Motion Запази билет за
Код: Motion 2019

Политика на поверителност

Тази интернет страница е в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба.

Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, както и за Вашите права. Код: Motion запазва правото си да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще Ви информира по възможните и описани по-долу канали за комуникация, за които давате изричното си съгласие при предоставянето на данните си.

Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите предпочитания и интереси. Код: Motion използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани, които ще намерите по-долу в същия документ.

Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване,  проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица. Политиките по осигуряване на сигурността се гарантират от хостинг доставчикът на платформата.

Лични данни, които обработваме:

За да използвате нашия сайт не се изисква да се регистрирате или да предоставяте лична информация. Събираме от Вас лична информация само когато ни я предоставите доброволно – например при попълване на формата за регистрация, за да си вземете билет за наше събитие.

Начините за събиране на лична информация чрез сайта, които ние използваме, са:

  • форма за регистрация, през която взимате своя билет за наше предстоящо събитие;

Ако сте се съгласили с политиката за поверителност, когато се регистрирате за наше предстоящо събитие, ние използваме Вашите данни, за да Ви изпращаме периодично информация за нашите актуални предложения за предстоящи събития, игри, новини, индивидуални предложения и информация за възможности на наши партньори, както и друга любопитна информация.

Събраната информация се обработва от Код: Motion единствено с цел да Ви предлагаме интересни предложения и осъществяване на връзка с Вас.

Вашите права

Ако сте предоставили Ваши лични данни на Код: Motion, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации и др.;
  • право „да бъдеш забравен“, което ни задължава да изтрием всички Ваши лични данни (с възможност да ни ги предоставите в бъдеще)

Ако искате да упражните правото си на достъп, коригиране или отказ от получаване на електронния бюлетин и други маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез изпращане на съобщение на info@kodmotion.com

Когато посещавате нашата интернет страница, ние събираме обобщена информация за Вас чрез използване на бисквитки. Бисквитките позволяват на Код: Motion и доставчиците на хостинга да подобряват сайта, така че той да съдържа максимално полезна информация за Вас, когато го посещавате. Чрез бисквитките ние Ви предоставяме персонализирана информация, която е достъпна само за Вас.

Контакти за въпроси:

В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личните Ви данни или свързани въпроси, моля свържете се с нас по имейл Info@kodmotion.com